Over ons

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Welkom bij Brasserie HeerlijkheidOver Ons Brasserie Heerlijkheid

Eind 2013 zijn Frank Schimmelpennink en Liselotte Tap in de voormalige bakkerij van Hemmen Brasserie Heerlijkheid gestart. Na jaren allebei in de communicatie en media gewerkt te hebben, was het tijd voor een volgende stap: een brasserie in Liselotte’s geboortedorp Hemmen. Beiden hadden ze al veel ervaring in de horeca in zowel Frankrijk als Nederland. Zo brachten ze alles bij elkaar. De brasserie heeft dan ook een heerlijk huiskamergevoel door hun persoonlijke sfeer met een leestafel en een kast vol speelgoed en bordspelen.

U kunt van woensdag t/m zondag terecht voor lunch, diner of een kopje koffie met huisgemaakte taart. Zij maken alle gerechten zoveel mogelijk zelf van streek- en seizoensproducten en hebben daarom een kleine maar elke twee maanden wisselende kaart. Met zorg kiezen zij hun leveranciers uit om met de beste ingrediënten de meest smaakvolle gerechten te bereiden.

Zij zijn de initiators van ‘Heerlijk Hemmen’, een magazine, website en Facebookpagina over het mooie en bijzondere Hemmen. In ‘Heerlijk Hemmen’ worden de leukste initiatieven van Hemmen belicht, zodat iedereen kan komen genieten van deze bijzondere plek.

U kunt bij hen overnachten in ’t Washuisje aan de Linge. De voormalige bakkerswinkel in het pand is winkel Soesa geworden met woonaccessoires, sjaaltjes, brocante spullen en ook streekproducten en wandel- en fietskaarten voor Hemmen en omgeving. Zij hebben voor u ook een fietsoplaadpunt.

We hopen dat u het naar uw zin heeft bij Brasserie Heerlijkheid!