In december wordt Brasserie Heerlijkheid in Hemmen weer helemaal in kerstsfeer gebracht. De knusse brasserie is dan dé plek om met familie en vrienden te komen dineren. Met Kerst kunt u zowel op Eerste als op Tweede Kerstdag komen dineren. We nodigen u van harte uit voor onze kerstmaaltijd. U kunt reserveren via deze website of bellen naar 0488 84 91 72.

Op Eerste Kerstdag, woensdag 25 december, kunt u kiezen voor een 5-gangen kerstlunch of een 7-gangen kerstdiner. Op Tweede Kerstdag, donderdag 26 december, wordt alleen in de middag het 7-gangen kerstdiner geserveerd.
Het menu voor de woensdagavond en donderdagmiddag:
Glaasje Crémant Pamplemousse met een amuse
***
Bouillabaisse met kabeljauw, zalm & mosselen
***
Coquilles met groene asperges & wasabi-soja of
Gegratineerde groene asperges uit de oven met Reypernaerkaas & walnootjes
***
Tartaar van gemarineerde zalm met waterkers of
Huisgemaakte paté de campagne met kweeappelgelei & augurkjes
***
Duo wildgerecht: biefstukje van ree en wild zwijn met bramensaus & rode bietjes of
Heilbotfilet gebakken in oestersaus met zeewiersalade of
Gevulde portobello met Danish Blue kaas & nootjes
geserveerd met aardappelgratin, een stoofpeertje en verse groenten
***
Kaasplankje: drie verschillende kaasjes met balsamico & vijgenbrood of
Grand dessert: bruine & witte chocolademousse,
sinaasappel- & bessenbavarois, koffiecrèmets & vers fruit.
***
Koffie of thee met huisgemaakte bonbons

 

€ 59,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar 50%).

Op de woensdagmiddag serveren we een 5 gangen menu voor € 46,- per persoon.

Amuse
***
Bouillabaisse met kabeljauw, zalm & mosselen
***
Tartaar van gemarineerde zalm met waterkers of
Huisgemaakte paté de campagne met kweeappelgelei & augurkjes
***
Duo wildgerecht: biefstukje van ree en wild zwijn met bramensaus & rode bietjes of
Heilbotfilet gebakken in oestersaus met zeewiersalade of
Gevulde portobello met Danish Blue kaas & nootjes
geserveerd met aardappelgratin, een stoofpeertje en verse groenten
***
Kaasplankje: drie verschillende kaasjes met balsamico & vijgenbrood of
Grand dessert: bruine & witte chocolademousse,
sinaasappel- & bessenbavarois, koffiecrèmets & vers fruit.
***
Koffie of thee met huisgemaakte bonbons