I.v.m. de strengere maatregelen zijn we voorlopig gesloten. We hopen u snel weer te zien! Wanneer we weer de deuren kunnen openen zullen we uiteraard maatregelen treffen om de gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen.

Wanneer u onze brasserie bezoekt, wacht u bij de ingang even totdat een medewerker u komt halen. Er zullen dan een paar vragen gesteld worden om er zeker van te zijn dat u het coronavirus niet zal verspreiden. Ook wordt u gevraagd uw handen te desinfecteren. We vragen u zich te registreren ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij een besmetting. U registreert zich op vrijwillige basis.

Ons gezellige terras is nu nog ruimer opgezet, zodat er tussen de tafels voldoende afstand is. Ook staan er bij de ingangen van het terras desinfecterende sprays om uw handen te reinigen. Binnen de brasserie is er nu voldoende ruimte tussen te tafels, maar daardoor plaats voor minder gasten. Daarom raden wij u aan van tevoren te reserveren om binnen te kunnen zitten.