juni, 2020

01junalldayOp 1 juni weer open

Meer

Event details

Op maandag 1 juni – op Tweede Pinksterdag – hopen we weer onze deuren te openen en heerlijke gerechten voor u te kunnen bereiden. De eerste week van juni zijn we naast de woensdag tot en met de zondag ook de maandag en dinsdag geopend, want we kijken erg uit naar dit moment. We hopen dat u weer snel onze brasserie komt bezoeken. Uiteraard hebben we de nodige maatregelen getroffen om alles aan de hygiëneregels te laten voldoen.

Onze maatregelen
Ons gezellige terras is nu nog ruimer opgezet, zodat er tussen de tafels voldoende afstand is. Ook staan er bij de ingangen van het terras desinfecterende sprays om uw handen te reinigen. Binnen de brasserie is er nu voldoende ruimte tussen te tafels, maar daardoor plaats voor minder gasten. Daarom raden wij u aan van tevoren te reserveren om binnen te kunnen zitten.

Nu ook bistrogerechten
Vanaf 11 uur bent u van harte welkom voor koffie of thee met zelfgemaakte taart, lunch en diner. U kunt bij ons de hele dag terecht voor zowel lunch- als dinergerechten. Vanaf 1 juni introduceren we de bistrogerechten; kleine huisgemaakte dinergerechten, vis, vlees of vegetarisch. Zo kunt u nog meer genieten van de Franse keuken van Brasserie Heerlijkheid.

Wandeling en bezoek Kasteeltuin
Combineer een lunch of diner bij de brasserie met een wandeling over het landgoed en een bezoek aan de Kasteeltuin. Uiteraard liggen de wandelkaarten, een speurtocht en het magazine Heerlijk Hemmen gratis voor u klaar.

Feestje al vanaf 10 personen besloten
Wilt u dit jaar toch graag nog een leuk feestje geven voor vrienden, familie of collega’s? U kunt komen lunchen, high tea-en of dineren. Al vanaf 10 personen is de brasserie binnen gesloten voor u en er is ruimte voor maximaal 30 personen. Op onze website vindt u meer informatie hierover.

We hopen u snel in goede gezondheid bij Brasserie Heerlijkheid te zien!
Frank en Liselotte

Tijd

Gehele dag (Maandag)

X